VariNova – Prilagodljiva u svakom pogledu.

VariNova kutija za roleta se može koristiti u najrazličitijim varijantama ugradnje, bilo da se radi o adaptaciji ili novogradnji i ugrađuje li se na PVC, aluminijske ili drvene okvire. Kutija nakon ugradnje može biti vidljiva, a postoji i mogućnost žbukanja izvana i/ili iznutra.
VariNova zadovoljava i zahtjeve Odredbe o štednji energije, koja u području kutija za rolete propisuje vrijednost
U sb ≤ 0,85 W/(m²K), bilo da se radi o novim ili starim objektima, po čemu je VariNova jedinstvena na europskom tržištu.
Veliku prednost kutije za rolete VariNova predstavlja integrirani komarnik (rolo mrežica za zaštitu od insekata), koji se, zahvaljujući inovativnim rješenjima, može ugraditi i naknadno, bez dodatnih izmjena.
Maksimalna širina komarnika je 2 m, a visina 1,6 m (za kutije G1-G3), odnosno 2,4 m kod kutije G4.

OmbraPLUS -Šarm Mediterana u vašem domu.

Grilje uljepšavaju vašu kuću dajući joj šarm juga i ono “nešto posebno”: individualan karakter.
Pri izboru grilja iz našeg Capri-Ischia sustava pomoći će vam široka paleta boja i puno zanimljivih dekora drveta – za ispunjavanje svake pojedinačne želje i različitih ukusa.

Također, možete birati između pokretnih ili fiksnih lamela,
a montaža se vrši direktno na prozoru, na zidu ili u specijalnom blok-okviru.

Capri-Ischia grilje zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pruža visokokvalitetni
PVC materijal – iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničenu trajnost.

Osim odlične zaštite od sunca, grilje vam nude i puno više: zaštitu od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda, ali i od provale i krađe. Posebne prednosti pružaju naše Capri-Ischia grilje s aluminijskim ojačanjima i patentiranim kutnim spojnicama, što ih čini posebno otpornim na utjecaj soli i pogodnim za ugradnju neposredno uz more, te omogućuje izradu krila do 250 cm visine, po čemu su jedinstvene na tržištu.