PremiDoor 76

– Ispunite svoj san o životnom prostoru preplavljenom svjetlošću s inovativnim sustavom podizno-kliznih stijena PremiDoor 76. Bilo da je to zeleni vrt ili urbani pogled – s PremiDoor 76 možete unijeti vanjski svijet u svoj životni okoliš zahvaljujući velikim ostakljenim površinama. Ovaj moderni sustav bez barijera dodatno je poboljšan iznimnom lakoćom rukovanja i nenadmašnom toplinskom izolacijom. Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, sustav podizno-kliznih stijena PremiDoor 76 nudi vam savršeno rješenje. Ostvarite novu razinu slobode u vlastitom domu.

Za klizne stijene vrhunsku vrijednost Uf = 1.2 W/(m2K) za profile, s odgovarajućim ostakljenjem moguće je postići vrijednost propisanu za pasivne kuće od UD = 0.8 W/(m2K), i to kod elemenata visine do 2.6 mi širine 6.5 m. Moguća zvučna izolacija dostiže impresivnih Rw=45 dB.

PremiDoor se, zahvaljujući inovativnom mehanizmu, otvaraju lako kao da klize po zraku. Velike ostakljene površine se kreću skoro bešumno. 

PremiDoor klizne stijene omogućavaju vam uživanje u cijeloj panorami ljeta. Čvrst i stabilan dizajn pruža mogućnost ostakljivanja površine od poda do stropa uz elegantan, vitak izgled linija profila i najveću moguću otvorenost vašeg životnog prostora prema ambijentu i svjetlosti. Istinske vrijednosti sustava PremiDoor najviše dolaze do izražaja kada zapušu jesenski i zimski vjetrovi. Tako možete nesmetano uživati u spektaklima prirode koji se odvijaju neposredno pred vašim vratima. 

PremiSlide 76

PremiSlide klizni sustav i u oblikovnom smislu pruža vam samo najbolje. Od klasične bijele, do folija u standardnim ili metalik bojama, od površina s dekorima drveta do široke lepeze AluClip varijanti – ostvarite željeni dizajn prema vlastitim idejama. 

 

PremiSlide 76 vam pruža neslućenu raznolikost dizajna – posebno kao prozorski sustav čija klizna funkcija predstavlja zanimljivu alternativu zaokretno/otklopnoj varijanti. Umjesto da se okreće prema unutrašnjosti, krilo ostaje čvrsto i sigurno, a uz to nudi puno prostora za moderne dizajnerske koncepte i individualni komfor. Ovaj klizni sustav idealan je za klizne prozore, klizna vrata i bočna ulazna vrata tamo gdje su ušteda na prostoru i sigurnost prioriteti.

PremiFold 76

PremiFold 76 je poseban inovativni sustav prozora i vrata koji u sebi kombinira zaokretne i klizno/sklopive elemente. Namijenjen je prvenstveno korištenju u specifičnim aplikacijama kao što su vrlo veliki otvori.
Dizajni su dostupni u različitim shemama s dva do pet krila, s maksimalnom veličinom od 4,50 m širine i 2,30 m visine. S najmanje jednim zaokretnim i nekoliko kliznih krila, može se izraditi potpuno otvarajući element prozora ili vrata.
PremiFold 76 je utemeljen na platformi 76 AD, što podrazumijeva cijeli niz oblikovnih mogućnosti ovog sustava i visoku razinu ekonomičnosti.
Prozori i vrata PremiFold 76 mogu biti opremljeni dvostrukim i trostrukim ostakljenjem.